Honningglaserte rotgrønnsaker

Honningglaserte rotgrønnsaker

Det perfekte tilbehøret til årets påskelam – honningglaserte rotgrønnsaker. Møre, søte og smakfulle rotgrønnsaker som garantert faller i smak hos alle.

  • 1 bunt vårløk
  • 600 g gulrøtter
  • 500 g kålrot
  • 500 g sellerirot
  • 100 g smør
  • 60 g honning

Glaserte rotgrønnsaker med vårløk:

  1. Skrell rotgrønnsakene, og kutt dem i terninger. Ha rotgrønnsakene i en kjele, og dekk dem med vann. Kok rotgrønnsakene i 10 minutter. Sil av vannet, og la grønnsakene dampe fra seg.
  2. Finsnitt vårløken. Tilsett smøret og honningen, og glaser rotgrønnsakene på middels høy varme. Krydre med salt og pepper, og vend inn vårløken.

Server med lammelår, fløtepoteter og rødvinssaus, og gjerne tyttebær og grov sennep.

Få oppskriften på mørt og saftig langstiddsbakt lammelår her.

Les også

Langtidsstekt lammelår

Frisk appelsinsalat

Solgul påskeomelett

Kardemommevafler

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo