Kyllingquesadilla med rømme, koriander og lime

Kyllingquesadilla med rømme, koriander og lime

En enkel middag som passer til alle i hele familien. Et godt matsvinntips er å fryse ned osteskalkene man ikke får skiver av lenger, og bruke dem i for eksempel en quesadilla.

  • 1 rødløk
  • 1 grønn paprika
  • 600 gram kylling
  • Tacokrydder
  • 8 tortillalefser
  • 200 gram ost
  • Lime
  • Koriander
  • Rømme
  • Tomatsalsa
  • Guacamole

Skrell rødløken, og kutt rødløken og paprikaen i tynne skiver. Skjær kyllingen i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, paprikaen, kyllingen og ønsket mengde av tacokrydderet i 6–8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Legg kyllingblandingen på en tallerken, og vask ut av stekepannen. Varm opp stekepannen til middels varme, og ha i en av tortillalefsene. Fyll lefsen med kyllingblandingen, og strø over osten. Legg en av tortillaene på toppen, og stek quesadillaen i 2–3 minutter. Snu den, og stek den i 2–3 minutter på den andre siden, før du gjentar prosedyren. Server limen, korianderen, rømmen, tomatsalsaen og guacamolen til retten.

Les også

Bakt restepotet

Frisk mangosalsa

Matsvinn

Mangosmoothie

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo

Last ned appen

iOS og Android
ios logo
google play store logo