Hjem
/
Kyllingquesadilla med rømme, koriander og lime
Kyllingquesadilla med rømme, koriander og lime
Del

Kyllingquesadilla med rømme, koriander og lime

En enkel middag som passer til alle i hele familien. Et godt matsvinntips er å fryse ned osteskalkene man ikke får skiver av lenger, og bruke dem i for eksempel en quesadilla.
31. mai, 2020
  • 1 rødløk
  • 1 grønn paprika
  • 600 gram kylling
  • Tacokrydder
  • 8 tortillalefser
  • 200 gram ost
  • Lime
  • Koriander
  • Rømme
  • Tomatsalsa
  • Guacamole

Skrell rødløken, og kutt rødløken og paprikaen i tynne skiver. Skjær kyllingen i biter. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek løken, paprikaen, kyllingen og ønsket mengde av tacokrydderet i 6–8 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Legg kyllingblandingen på en tallerken, og vask ut av stekepannen. Varm opp stekepannen til middels varme, og ha i en av tortillalefsene. Fyll lefsen med kyllingblandingen, og strø over osten. Legg en av tortillaene på toppen, og stek quesadillaen i 2–3 minutter. Snu den, og stek den i 2–3 minutter på den andre siden, før du gjentar prosedyren. Server limen, korianderen, rømmen, tomatsalsaen og guacamolen til retten.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!