Hjem
/
Matsvinn
Matsvinn
Del

Matsvinn

I år fyller Godtlevert 10 år. Det betyr at vi også feirer 10 år med mindre matsvinn.
16. februar, 2020

For at du skal få passe mengde mat i din matkasse, pakker vi eksakte porsjoner. Om oppskriften krever 1 gulrot, så får du 1 gulrot. Dessuten jobber vår innkjøpsavdeling hver uke med å tilpasse bestillingene fra våre leverandører.

Når vi på mandag kveld har sendt ut alle matkasser, står det noen få matkasser igjen. Disse matkassene går heller ikke til spille. Her samarbeider vi med ulike aktører som sikrer at maten ikke blir kastet.

Men vi kan gjøre mer, og vi kan bli bedre. Her kommer vi hver uke til å skrive om hvordan vi kan hjelpe med å minke matsvinnet, i form av smarte tips, oppskrifter og generell kunnskap. Vi kommer også til å fortelle om tiltak vi i Godtlevert kommer til å gjennomføre. På sett og vis vil vi videreformidle den jobben vi begynte for 10 år siden. Å levere spennende, og varierte middagsopplevelser som bidrar til at vi til sammen kan kaste mindre mat.

Og det ser vi fram mot å gjøre i minst 10 år til!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
13.10.2021
Hver uke lager kokkene våre retter fra alle verdens hjørner slik at du skal inspireres av spennende, noen ganger ukjente smaker. Det er en enkel og smakfull måte å reise på.
Godtlevert bilde
09.09.2021
Det er ingen hemmelighet at vi i Godtlevert er lidenskapelig opptatt av miljøet. Hver eneste dag jobber vi målrettet med å gjøre matkasser så bærekraftig som mulig. En av tingene vi har høyest på agendaen, er å bidra til å bekjempe matsvinn.
Godtlevert bilde
07.09.2021
Noen middager har det lille ekstra. Noe som gjør dem til en umiddelbar suksess. Eller som tar en tilbake til luktene og smakene rundt mormors kjøkkenbord. Favorittene. I Godtlevert har vi en lang liste av dem. Fiskegratengen du lager på null tid, men som allikevel har den gode, hjemmelagde smaken. Mørkokte svinekjaker i soppsky, med kjøtt så mørt at det nesten smelter i munnen. Bestselgerne som har blitt til klassikere er mange.