Hjem
/
Matsvinn
Matsvinn
Del

Matsvinn

I år fyller Godtlevert 10 år. Det betyr at vi også feirer 10 år med mindre matsvinn.
16. februar, 2020

For at du skal få passe mengde mat i din matkasse, pakker vi eksakte porsjoner. Om oppskriften krever 1 gulrot, så får du 1 gulrot. Dessuten jobber vår innkjøpsavdeling hver uke med å tilpasse bestillingene fra våre leverandører.

Når vi på mandag kveld har sendt ut alle matkasser, står det noen få matkasser igjen. Disse matkassene går heller ikke til spille. Her samarbeider vi med ulike aktører som sikrer at maten ikke blir kastet.

Men vi kan gjøre mer, og vi kan bli bedre. Her kommer vi hver uke til å skrive om hvordan vi kan hjelpe med å minke matsvinnet, i form av smarte tips, oppskrifter og generell kunnskap. Vi kommer også til å fortelle om tiltak vi i Godtlevert kommer til å gjennomføre. På sett og vis vil vi videreformidle den jobben vi begynte for 10 år siden. Å levere spennende, og varierte middagsopplevelser som bidrar til at vi til sammen kan kaste mindre mat.

Og det ser vi fram mot å gjøre i minst 10 år til!

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!