Hjem
/
Ta vare på grønnsaksrestene
Ta vare på grønnsaksrestene
Del

Ta vare på grønnsaksrestene

Det ligger ofte rester av grønnsaker nederst i kjøleskapet. En halv løk, myke gulrøtter, en kvart rødkål, vissen vårløk og knollete poteter. Slik bruker du opp grønnsaksrester på en enkel måte.
29. juli, 2020

Skrell grønnsakene som må skrelles, kutt alle grønnsakene i terninger, og forvell dem. Kok grønnsakene i 2 minutter, sil av vannet, og avkjøl dem raskt i kaldt vann. Frys ned grønnsakene.

På den måten har du kokte grønnsaker som du kan lage en rask grønnsakssuppe eller grønnsakslapper av. Du kan også steke dem, og lage pytt i panne.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.03.2021
Når solen så vidt har begynt å varme, når svalene kommer tilbake og fjellet er kledd i hvitt, da er det godt å være ute.
Godtlevert bilde
28.02.2021
Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.
Godtlevert bilde
27.02.2021
Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.03.2021
Når solen så vidt har begynt å varme, når svalene kommer tilbake og fjellet er kledd i hvitt, da er det godt å være ute.
Godtlevert bilde
28.02.2021
Disse irrgrønne pannekakene passer med det meste! Fyll dem med sopp, chevre og pære eller bare deilig smeltet ost og skinke. Hvis du vil ha noe søtt, kan du ha tynne epleskiver eller masse gode bær i.
Godtlevert bilde
27.02.2021
Pinnebrød er perfekt påskemat på tur. Det å samles rundt et bål med egne brød på pinne er nostalgisk, og ikke minst godt. Det varme, nygrillede brødet er perfekt sammen med pølser, eller så kan man dyppe det i den rykende varm kakao. Krydre deigen med ulike krydder, eller ha i finhakkede tomater og oliven for en velsmakende tvist.