Hjem
/
Salsicciakrydder
Salsicciakrydder
Del

Salsicciakrydder

Mange har spurt om oppskriften på salsicciakrydderet som vi sender med til rettene. Derfor tenkte vi at vi like gjerne kunne legge det ut her slik at man alltid har det for hånd. Krydderblandingen er egenkomponert og kan ikke fås kjøpt i butikk.
10. januar, 2019

Salsicciakrydderet passer utmerket til både kjøtt, fugl eller fisk og er veldig godt egnet til middelhavsinspirerte matretter som kremet pasta, ovnsbakte krydderpoteter eller til oljebasert salatdressing! Oppskriften gir ca. 30 g med krydder som du kan lagre i en liten glasskrukke.

Her er oppskriften:

  • Fennikelfrø 5 ss
  • Sort pepper 3 ss
  • Muskatnøtt 2 ss
  • Korianderfrø 2,5 ss

Ha alt i en morter, bortsett fra muskatnøtten. Gi det hele et par gode knus til blandingen er grovblandet. Ha i malt muskat og bland det hele lett med en skje. Hell over på en liten glasskrukke og ta frem ved behov.

Har du derimot ikke en morter kan du ha det i en pose og knus det lett med en kjevle. Hell deretter over i en liten glasskrukke.

Del

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!
Søk i Godtlesestoff
checkmark

Nyeste poster

Nyeste poster
Godtlevert bilde
01.05.2021
Kall det gjerne en hjertesak. Det at vi er så opptatt av å vite hvor maten kommer fra.
Godtlevert bilde
30.04.2021
Norsk, gul løk er en av de mest brukte grønnsakene her til lands. Den er helt uunnværlig i matlagingen. Løken gir smak og aroma, og kan brukes på mange måter. Hvorfor ikke gjøre den til hoved­retten?
Godtlevert bilde
30.04.2021
Grillpølser i ferske pølsebrød med masse godt fyll er et sikkert sommertegn. Det finnes ingen grenser for hva du kan toppe grillpølsen med – prøv deg frem. Her er det bare fantasien som setter grenser, pølser passer til det meste. Og et lite tips sånn helt på tampen: bland litt honning i sennepen. Bare fordi det er godt!