Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Tomatpuré (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En liten teskje sukker eller honning gjør underverker for en tomatsaus. Men pass på å ikke ha for mye, da blir det for søtt. Vær oppmerksom på at sukker/honning ikke er inkludert i Roedeporsjonen. Kjøttbollene kan fint varmes i cassouleten i stedet for i en egen stekepanne.
Finhakk løk, paprika og chili.
Stek løk, paprika og chili i en kjele med olje til løken er blank. Ha på hakkede tomater og tomatpuré, og la det småkoke i et par minutter. Smak til med salt og pepper (se tips).
Ha bønner og bønnemiks i et dørslag og skyll godt i kaldt vann. Ha bønnene i sausen og la det hele småkoke til du er ferdig med kjøttbollene. Rør underveis.
Stek kjøttbollene i en stekepanne med olje til de er gjennomvarme. Det tar omtrent 8–10 minutter (se tips).
Server bønnecassoulet med kjøttbollene oppi eller servert ved siden av. Strø over hakket persille.
150 g Bønnecassoulet: 300 g Kcal: 400
God middag!