Spanske kjøttboller med bønnecassoulet

Spanske kjøttboller med bønnecassoulet

4.01 (77)
Under 40 min
0 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Tomatpuré (kan sløyfes)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    En liten teskje sukker eller honning gjør underverker for en tomatsaus. Men pass på å ikke ha for mye, da blir det for søtt. Vær oppmerksom på at sukker/honning ikke er inkludert i Roedeporsjonen. Kjøttbollene kan fint varmes i cassouleten i stedet for i en egen stekepanne.

    Finhakk løk, paprika og chili.
    Stek løk, paprika og chili i en kjele med olje til løken er blank. Ha på hakkede tomater og tomatpuré, og la det småkoke i et par minutter. Smak til med salt og pepper (se tips).
    Ha bønner og bønnemiks i et dørslag og skyll godt i kaldt vann. Ha bønnene i sausen og la det hele småkoke til du er ferdig med kjøttbollene. Rør underveis.
    Stek kjøttbollene i en stekepanne med olje til de er gjennomvarme. Det tar omtrent 8–10 minutter (se tips).
    Server bønnecassoulet med kjøttbollene oppi eller servert ved siden av. Strø over hakket persille.
    150 g Bønnecassoulet: 300 g Kcal: 400
    God middag!