Kremet kjøttgryte med sopp, paprika og jasminris

Kremet kjøttgryte med sopp, paprika og jasminris

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
  • vann
Jasminris
150 g
Gul løk
1 stk
Purre
½ stk
Rød paprika
1 stk
Aromasopp
100 g
Kjøttdeig av svin
350 g
Oksebuljong
1 pakke
Yoghurt naturell
150 g
(Melk, Laktose)
Vann
1 dl
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha gjerne litt tomatpuré i kjøttgryta.

Kok ris som anvist på pakken. 
Skrell og finhakk løk. Del purren på langs, vask den godt og kutt den i skiver. Kutt paprika i terninger. Rens sopp og skjær den i skiver. 
Ha olje i en middels varm stekepanne, og stek løk og sopp til løken blir blank. Ta det til side, ha mer olje i stekepannen og ha i kjøttdeigen. Det er viktig at stekepannen er god og varm og at du ikke rører i kjøttet med en gang, for da blir det kokt og ikke stekt. Del kjøttet i mindre biter når det har begynt å få en fin stekeskorpe. Tilsett løk, sopp, paprika, oksebuljong, yoghurt og vann. Smak til med sukker, salt og pepper. La kjøttgryta småkoke i minst 5 minutter. 
Server kjøttgryte med jasminris. 
God middag!