Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
Nudler
100-200 g
Gulrøtter
3-400 g
Kinesisk hvitløk
¼-½ stk
Egg
1-2 stk
Salatkylling
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
Bønnespirer
1 pakke
Lime
½ stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Denne retten blir ekstra god med hakkede peanøtter, chili og litt fiskesaus.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Bruk gjerne en mandolin. Finhakk hvitløk. Visp sammen egg i en liten bolle.
Ha olje i en varm wok eller høy stekepanne. Ha gulrot, hvitløk og kylling i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter før du tilsetter teriyakisausen. Dytt alt til side i pannen og hell i egget. Stek det under omrøring og tilsett nudlene. Vend alt sammen. Tilsett bønnespirene og smak til med lime og soyasaus.
Server pad thai med kylling og nudler.
God middag!