Pad thai med kylling og ramennudler

Pad thai med kylling og ramennudler

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • soyasaus
Nudler
100-200 g
(Egg, Hvete)
Gulrøtter
3-400 g
Kinesisk hvitløk
¼-½ stk
Egg
1-2 stk
(Egg)
Salatkylling
300 g
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Bønnespirer
1 pakke
Lime
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Denne retten blir ekstra god med hakkede peanøtter, chili og litt fiskesaus.

Kok nudlene som anvist på pakken. 
Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Bruk gjerne en mandolin. Finhakk hvitløk. Visp sammen egg i en liten bolle. 
Ha olje i en varm wok eller høy stekepanne. Ha gulrot, hvitløk og kylling i pannen. Stek det hele i 1–2 minutter før du tilsetter teriyakisausen. Dytt alt til side i pannen og hell i egget. Stek det under omrøring og tilsett nudlene. Vend alt sammen. Tilsett bønnespirene og smak til med lime og soyasaus. 
Server pad thai med kylling og nudler. 
God middag!