Redcurry- laks med koriander, brokkoli og bulgur
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Laksefilet
325 g
Kokosmelk
1 pakke
Rød currypaste
30 g
Gul løk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
1.5 dl
Bulgur
125 g
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt olivenolje inn i bulguren før servering.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver.
Varm opp en mellomstor kjele med litt olje til høy varme. Stek løken i 1-2 minutter til den er blank. Tilsett kokosmelken, currypasten, hønsebuljongen og vann. Kok opp, og la gryten småkoke i 4-5 minutter. Smak til med salt.
Tilbered bulguren som anvist på pakken.
Skjær laksen i terninger på ca. 3 x 3 cm. Ha laksen og brokkolien i gryten, og la det hele trekke på lav varme i 5-6 minutter.
Grovhakk korianderen og dryss den over retten ved servering.
God middag!