Redcurry- laks med koriander, brokkoli og bulgur

Redcurry- laks med koriander, brokkoli og bulgur

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Kokosmelk
1 pakke
Rød currypaste
30 g
Gul løk
1 stk
Brokkoli
1 stk
Hønsebuljong
1 pakke
Vann
1.5 dl
Bulgur
125 g
(Hvete)
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend litt olivenolje inn i bulguren før servering.

Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. 
 Varm opp en mellomstor kjele med litt olje til høy varme. Stek løken i 1-2 minutter til den er blank. Tilsett kokosmelken, currypasten, hønsebuljongen og vann. Kok opp, og la gryten småkoke i 4-5 minutter. Smak til med salt.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. 
Skjær laksen i terninger på ca. 3 x 3 cm. Ha laksen og brokkolien i gryten, og la det hele trekke på lav varme i 5-6 minutter.
Grovhakk korianderen og dryss den over retten ved servering. 
God middag!