Fisk i form med purre, paprika og villris
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Villrisblanding
125 g
Purreløk
½ stk
Revet mozzarella
100 g
Klasetomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Torskefilet
375 g
Lett crème fraîche
150-300 g
Mexican BBQ
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne grønnsakene og fisken hver for seg.
Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kutt purreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt purreløken i skiver, og kutt tomaten og paprikaen i terninger.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel fisken i formen og krydre den med salt og pepper.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland crème fraîchen, det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper sammen i en skål. Fordel blandingen over fisken, og legg grønnsakene fra punkt 2 på toppen. Strø over mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Server fisk i form med purre, paprika og villris
God middag!