Fisk i form med purre, paprika og villris

Fisk i form med purre, paprika og villris

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Villrisblanding
125 g
Purreløk
½ stk
Revet mozzarella
100 g
(Melk, Laktose)
Klasetomat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Torskefilet
375 g
(Fisk)
Lett crème fraîche
150-300 g
(Melk, Laktose)
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek gjerne grønnsakene og fisken hver for seg.

Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
Kutt purreløken i to på langs, og skyll den godt i kaldt vann. Kutt purreløken i skiver, og kutt tomaten og paprikaen i terninger.
Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Fordel fisken i formen og krydre den med salt og pepper.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Bland crème fraîchen, det meksikanske grillkrydderet og litt salt og pepper sammen i en skål. Fordel blandingen over fisken, og legg grønnsakene fra punkt 2 på toppen. Strø over mozzarellaen, og stek formen i ovnen i 10-15 minutter, eller til fisken er gjennomstekt.
Server fisk i form med purre, paprika og villris
God middag!