Vegetarlasagne med fersk pasta, linser og tomat - og appelsinsalat
Roede

Vegetarlasagne med fersk pasta, linser og tomat - og appelsinsalat

Ny oppskrift
Under 55 min
13 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Rød chili
½ stk
Rotgrønnsaker i terninger
300 g
(Selleri)
Olje
1 ss
Passata
350 ml
Vann
2 dl
Linsemiks
125 g
Oregano
1 pakke
Bechamelsaus
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Lasagneplater
½ pakke
(Egg, Hvete)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Hjertesalat
1 stk
Appelsin
1 stk
Tomat
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Noen oppskrifter er mer tidkrevende enn andre. Et tips for å få matlagingen til å gå kjappere er å lese gjennom oppskriften og finne frem ingredienser og utstyr før du starter. Om du ikke skulle tåle gluten, kan du lage en grønnsaksgryte i stedet, og servere et annet tilbehør ved siden av.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Finhakk løk, hvitløk og chili.
Stek grønnsakene blanke i en kjele med olje. Tilsett vann, linsemiks og passata. La grønnsakssausen småkoke i 5–10 minutter. Krydre med basilikum og oregano, salt og pepper.
Finn frem en dyp ildfast form som rommer omtrent 2–2,5 liter og smør den med litt olje. Legg grønnsakssaus, bechamelsaus og lasagneplater lagvis. 2–3 lag er nok. Stek lasagnen i 20 minutter. Riv over litt grana padano ved servering.
Kutt bort skallet på appelsinen og del den i fileter eller terninger. Del tomat i skiver. Riv av hjertesalatblader og skyll dem. Bland alt sammen til en salat. Press over appelsinsaft fra appelsinskallet.
Server vegetarlasagne med fersk pasta og tomat- og appelsinsalat.
Lasagnen ryktes å være best dag to. Ta restene med deg til lunsj eller varm dem opp som middag dagen etter. Lasagneplater som ikke er brukt kan fryses og brukes senere.
350 g Salat Energiinnhold: ca 370 kcal For deg som registrerer i Roede-appen og Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram) 
God middag!