Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
- salt
- egg
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: N/A
- Fett: N/A
- Karbohydrater: N/A
- Protein: N/A
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan eventuelt brune av burgerne på høy varme, legge dem i stekeovnen og steke dem videre i 5–8 minutter.
Varm opp ovnen til 225 grader varmluft.
Kutt poteter i tynne båter eller skiver. Legg dem i en oljet langpanne og bland inn olje, salt og pepper. Sett pannen i ovnen og stek potetene til de er gylne. Det tar omtrent 20–25 minutter. Vend om på potetene underveis.
Bland sammen kjøttdeig, egg, salt og pepper. Form deigen til burgere og stek burgerne i en stekepanne med olje ved middels varme. Burgerne skal bli gylne og fine på begge sider (se tips).
Varm hamburgerbrødene i ovnen til de er gylne og litt sprø.
Skjær tomat i skiver og skyll salat. Sett frem grønnsakene på bordet slik at alle kan montere sin egen burger slik de liker den best.
Server hamburger med stekte poteter.
God middag!