Mexican fiesta: Revet svinekjøtt med mangosalat, tomatsalsa, guacemole og salat.

Mexican fiesta: Revet svinekjøtt med mangosalat, tomatsalsa, guacemole og salat.

Ny oppskrift
Under 35 min
23 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Aluminiumsfolie
    • olje
    • pepper
    • salt
    Mango
    1 stk
    Agurk
    ½ stk
    Rødløk
    ½ stk
    Rød chili
    ½ stk
    Koriander
    ½ bunt
    Lime
    ¼ stk
    Klasetomat
    ½ stk
    Guacamole
    1 pakke
    Rød chili
    ½ stk
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Koriander
    ½ bunt
    Lime
    ¼ stk
    Tyrkisk krydder
    1 pakke
    Rødløk
    ½ stk
    Maistortillaer
    1 pakke
    Aluminiumsfolie
    Pulled pork
    400 g
    Chipotlemiks
    ½–1 pakke
    Gulrot
    1 stk
    Hjertesalat
    1 stk
    Lime
    ½ stk
    Tomatsalsa
    1 beger
    Klasetomat
    ½ stk
    Agurk
    ½ stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om mangoen er litt grønn gjør det ikke så mye. Den tilfører deilig syrlighet til salaten. Tilsett eventuelt mindre mango eller dropp limesaften.

    Varm opp ovnen til 150 grader varmluft.
    Skrell mangoen, og fjern steinen. Kutt mangoen og agurken i staver. Finsnitt rødløken og ønsket mengde chili. Grovhakk koriander. Bland sammen mango og halvparten av agurken, rødløk, koriander og chili etter smak. Press over litt limesaft.
    Del tomater i terninger og finhakk hvitløk. Ha guacamolebasen i en bolle, finhakk og bland inn chili, halvparten av tomatterningene, rødløk, resten av korianderen, litt hvitløk, limesaft og tyrkisk krydder.
    Ha pulled pork med kraften fra posen i en kjele med lokk, og varm opp på middels varme. Det tar omtrent 10 minutter, så kan du rive kjøttet fra hverandre ved hjelp av to gafler. Smak til med chipotlekrydderet og salt, og ha kjøttet over i en serveringsskål. Finhakk gjerne resten av hvitløken og stek med pulled pork.
    Pakk maistortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i ca. 15 minutter.
    Riv gulrøttene. Skyll og tørk salaten og riv den i strimler. Ha grønnsakene i en serveringsbolle og bland sammen.
    Kutt lime i båter, og legg limebåtene i en serveringsskål. Sett frem mangosalat, tomatsalsa, guacamole, tomat, agurk, pulled pork, revet gulrot og salat og maistortillas. 
    God middag!