Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du syltet agurk, syltede rødbeter og pickles kan du gjerne servere det ved siden av.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Skyll potetene og skjær dem i båter. Ha potetbåtene på et stekebrett og vend inn olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og stek potetene i 20–25 minutter.
Mens potetene steker, starter du med grønnsakene. Vask og rens purre, paprika og brokkoli. Kutt purre i skiver, paprika i terninger og brokkoli i mindre buketter.
Legg karbonadene på stekebrettet sammen med potetene de siste 13–15 minuttene.
Når det gjenstår 5–10 minutter av steketiden til karbonadene, steker du grønnsakene. Forvarm en stor stekepanne eller vid og lav kjele. Stek først paprika i olje, og tilsett så purre og brokkolibuketter. Krydre grønnsakene med salt og pepper. Vend om på grønnsakene til de er varme.
Server karbonader med stekte potetbåter, stekte grønnsaker og salsa.
1 Roedeporsjon
Karbonader: 150 g
Poteter: 150 g
Grønnsaker
Salsa: 1 ss
Kaloriinnhold: 425 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!