Roede
Pulled pork-burger med frisk salat og søtpotet
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Bygg·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Søtpotet
2 stk
Olje
1 ss
Pulled pork
400 g
Barbecuesaus
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Rødløk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
½ stk
Grove hamburgerbrød
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg søtpotetbåtene spredt utover på stekebrettet, da vil de få en noe mer jevn og krisp stekeoverflate.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Vask søtpoteten og kutt den i båter. Ha potetbåtene på et stekebrett kledd med bakepapir. Vend inn olje, salt og pepper. Sett brettet i ovnen og bak potetbåtene til de er møre. Det tar omtrent 20–25 minutter (se tips).
Hell kjøttet og stekekraften i en ildfast form. Sett kjøttet i ovnen i 15–20 minutter. Ta en gaffel i hver hånd og riv svinekjøttet i strimler. Rør inn barbequesaus før servering eller server den ved siden av.
Riv eple og gulrøtter. Skjær rødløk i tynne skiver og kutt hjertesalat i tynne strimler. Ha alt sammen i en bolle eller ha grønnsakene hver for seg i små skåler. Press over limesaft.
Varm burgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter.
Server alle elementene på bordet slik at hver og en kan montere sin egen burger.
125 g Burgerbrød: ½ stk Søtpotet: 100 g Frisk salat: 100 g Bbq saus: 1 ss Energiinnhold: ca. 410 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-Appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!