Fiskepudding med hvit saus og reker

Fiskepudding med hvit saus og reker

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Litt salt
  • margarin
  • salt
Poteter
500 g
Litt salt
Gulrot
1 stk
Brokkolibuketter
150 g
Bechamelsaus
200 g
Salt
Sitron
½ stk
Dill
½ pakke
Reker
100 g
Fiskepudding
450 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Margarin
1 ss
Dill
½ pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en vri, kan du rive gulrøttene til en råkostsalat. Du kan også smaksette sausen med for eksempel karripulver eller dijonsennep. Tilsett en liten skvett melk eller vann, om sausen skulle bli for tykk.

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Del gulrot i skiver. La gulrotskivene koke med potetene de siste 5 minuttene, og ha i brokkolien de siste 3-4 minuttene. Eventuelt kan du koke grønnsakene for seg selv.
Del fiskepuddingen i skiver og stek skivene i 3 minutter på hver side til de er gylne og gjennomvarme.
Varm opp sausen under omrøring (se tips). Smak til med sitron, salt og pepper. Tilsett hakket dill og reker rett før servering.
Hakk dill og del sitron i båter.
Server stekt fiskepudding med kokte poteter, grønnsaker, hvit saus med reker, hakket dill og sitronbåter.
150 g Kokt potet: 150 g Grønnsaker Hvit saus: 0,5 dl Energiinnhold: 390 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!