Wrap med meksikanske fiskepinner, salat og salsa
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Meksikanske fiskepinner
400 g
Agurk
½ stk
Rød paprika
1 stk
Mais
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Fullkornstortillaer
1 pakke
Salsa
85 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du har rester av purre, løk, tomat eller lignende, passer denne wrapen veldig godt som restefest. Ha gjerne sweet chilisaus på som dressing.
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft. Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen og stek fisken til den er gyllen og sprø. Det tar 12–15 minutter.
Kutt agurk og paprika i biter. Skyll maisen og hell av vannet. Ha agurk, paprika, salat, mais og salsa i hver sin skål. Del lime i båter.
Varm tortillalefsene i ovnen i 3–4 minutter.
Sett frem alle elementene på bordet slik at alle kan lage seg sin egen wrap slik de liker den best.
Server wrap med meksikanske fiskepinner, salat og salsa.
God middag!