Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Ovnsbakt kyllingkjøtt
300 g
Taco kryddermiks
1/2 pose
Koriander
½ bunt
Salt
ts
Lime
1/2 stk
Revet gouda
½ pakke
Rømmekolle
½ pakke
Salsa
½ beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Eventueller rester av tortillalefser er godt å dele i strimler, drysse over ost og chillikrydder og steke i ovnen 180 grader 5-6 minutter. Perfekt snackS!
Sett ovnen på 220 grader.
Kutt rødløk i biter og fres den i olje i en stekepanne til den er blank.
Tilsett kylling og ønsket mengde tacokrydder, og fres videre i 30 sekunder.
Finhakk koriander og ha den over i stekepannen. Smak til med salt, pepper og limesaft.
Fordel kyllingblandingen på midten av hver tortillalefse og dryss over litt ost.
Brett tortillaene sammen. Legg dem på et stekebrett, ha over enda litt mer ost på toppen og stek i ovnen til lefsene er gylne.
Server med rømmekolle, salsa, hakket agurk og tomatbåter.
God middag!