Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Villris
125 g
Gulrøtter
2 stk
Vårløk
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Spinat
100 g
Lime
1 stk
Lyrfilet
375 g
Rød currypaste
½-1 pakke
Kokosmelk
1 liten boks
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha gjerne litt fiskesaus i curryen. Du kan også ha korianderblader og korianderstilker i risvannet når du koker den.
Kok ris som anvist på pakken.
Skrell og kutt gulrøttene i tynne strimler. Vask vårløk og kutt den i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Vask og tørk spinat. Del lime i båter. Del lyrfilet i biter.
Ha olje i en stekepanne, og stek hvitløk og currypaste sammen i 1 minutt. Tilsett mengde currypaste etter eget ønske. Tilsett gulrøtter og kokosmelk. La det koke sammen i 4-5 minutter. Tilsett lyr og spinat, og kok det hele videre i 4-5 minutter eller til fisken er gjennomkokt. Tilsett vårløk helt mot slutten av koketiden. Smak til med limesaft, salt og pepper.
Server fiskecurry med lyr, spinat og limebåter. Dryss over koriander ved servering.
God middag!