Pulled pork med hjemmelaget nanbrød og salat

Pulled pork med hjemmelaget nanbrød og salat

4.21 (72)
Under 45 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • hvitløk
  • salt
Pulled pork
400 g
Salt
Fersk pizzadeig
300 g
Hvetemel
3 ss
(Gluten)
Tobladssalat
50 g
Granateple
1 stk
Rødløk
½ stk
Bifftomat
1 stk
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Hvitløk
1 fedd
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

For en vri på nanbrødene: Finhakk et par hvitløksfedd og bland dem med olje. Pensle hvitløksoljen på brødene før de stekes. Koriander er også godt på nanbrødene. For enklest å rense granateplet, snitt eplet på midten, riv det i to og rens ut kjernene. Gjør dette i en brødpose eller bolle, gjerne i vasken, så unngår du det verste av sølet.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Kok opp en stor kjele med vann, legg posen med pulled pork i vannet og la den koke i omtrent 10 minutter.
Del pizzadeigen i 4 emner. Kjevle alle emnene ut på benken til avlange sirkler med rundt 1 cm tykkelse. Legg dem på et stekebrett dekket med bakepapir (se tips). Sett brettet i ovnen og stek nanbrødene til de er lett gylne. Det tar omtrent 5–9 minutter. La brødene hvile på en rist frem til servering.
Skyll og tørk salaten. Rens granateplekjernene fra skallet (se tips). Del rødløk i strimler, riv gulrot og kutt tomat i terninger. Bland alt sammen til en salat.
Løft posen med kjøtt opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og knus innholdet litt med hendene. Pass på, det er varmt! Hell kjøttet og stekekraften i en ildfast form. Ta en gaffel i hver hånd og riv kjøttet litt fra hverandre. Sett formen i ovnen i 10 minutter. Smak eventuelt til med salt og pepper.
Finhakk hvitløk og bland den sammen med lettrømme. Smak til med salt og pepper.
Server pulled pork med stekte nanbrød, salat og hvitløksdressing.
God middag!