Kremet tortellini med cherrytomater og pepperoni

Kremet tortellini med cherrytomater og pepperoni

Ny oppskrift
Under 15 min
8 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Kinesisk hvitløk
½ stk
Pepperoni
50 g
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Vann
1 dl
Grønnsaksbuljong
½ pakke
Cherrytomater
½ pakke
Kruspersille
½ bunt
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
(Egg, Hvete, Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rester igjen? Ha pasta og saus i en ildfast form, topp med litt revet ost, og stek formen i ovnen ved 180 grader til osten har smeltet. Vips, så har du en deilig pastaform.

Sett over en kjele med lettsaltet vann til koking av pasta. 
Skrell og finhakk hvitløk, kutt pepperoni i strimler, del cherrytomater i to og grovhakk persille. 
Varm opp en stekepanne med 1 ss olje. Stek pepperoni til den slipper fettet. Ha i hvitløk, og la det surre i 1 minutt. Tilsett creme fraiche, vann og grønnsaksbuljong. La det småkoke i 2–3 minutter. Vend inn cherrytomater og persille. Smak til med salt og pepper. 
Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn pastasaus. 
Topp kremet pasta tortellini med revet Grana Padano. Nyt!
God middag!