Kyllingsnadder med potetbåter og grønn salat med sweet chili
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Hjertesalat
½ stk
Grønn paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Sweet chili-saus
1 beger
Kyllingstrimler
300 g
Mexican BBQ
½ pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne aioli til denne retten!
Varm ovnen til 220 grader varmluft.
Skyll potetene, og kutt dem i båter. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir. Vend inn olje, og krydre med salt og pepper. Stek potetene i ovnen til de er gylne og møre, dette tar 20–25 minutter.
Vask hjertesalaten. Bruk gjerne en salatslynge. Kutt salaten i strimler. Rens og kutt paprika og agurk i terninger. Ha grønnsakene i en salatbolle. Vend inn sweet chili-saus ved servering.
Ha olje i en middels varm stekepanne, og stek kyllingstrimlene i 7-8 minutter. Tilsett det meksikanske grillkrydderet mot slutten av steketiden.
Server kyllingsnadder med potetbåter og grønn salat med sweet chili.
God middag!