Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Solsikke-/rapsolje
Pizzabunner
1 pakke
Pizzasaus
1 pakke
Aromasopp
1 pakke
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Kjøttdeig
1 pakke
Revet gouda
2 pakke
Sjalottløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Hvitløksdressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Du kan også steke pizzaen uten å legge den på et varmt stekebrett. Bunnen vil ikke bli like sprø, men pizzaen blir fortsatt veldig god. Har du en ovn som ikke går opp til 250 grader, sett den bare på maksimum varme. Liker du ikke paprika på pizza, fungerer den utmerket på brødskiva. Du kan variere pizzaen med det du liker! Hva med litt oregano, mais, ananas, ruccola eller påleggsrester som skinke? Det kan være godt med chilisaus for ekstra trøkk, eller man kan være litt crazy ved å ha ansjos på pizzaen.
Varm opp ovnen til 250 grader varmluft. Sett inn et stekebrett opp ned nederst i ovnen.
Legg bunnene utover 2 trefjøler med bakepapir. Senere skal du skyve bunnene over på det varme brettet, og da lønner det seg å ha dem på noe som tåler litt varme. Fordel saus utover pizzabunnene slik at den dekker.
Kutt soppen i skiver og stek den gyllen i en varm stekepanne med olje. Fordel soppen utover bunnene.
Når soppen er ferdig, stek kjøttdeigen i den samme stekepannen, men med litt ekstra olje. Pass på at pannen er god og varm slik at kjøttdeigen blir stekt, ikke kokt. Fordel også kjøttdeigen utover bunnene.
Skjær sjalottløk i skiver og paprika i strimler
Fordel ost utover begge bunnene og topp med løk, paprika og pepperoni.
Skyv en av pizzaene over på det varme opp-ned ovnsbrettet og stek den i omtrent 10 minutter. Gjenta prosessen på pizza nummer to.
God middag!