Sprøbakt kylling med søtpoteter, mangosalat, curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Søtpoteter
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Lime
1 stk
Rød paprika
1 stk
Mango
1 stk
Koriander
1 bunt
Agurk
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Skvis litt lime- eller sitronsaft over salaten for en friskere smak! Når du skal kutte tomater bør du bruke en kniv med tagger.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20–25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte.
Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Kutt paprikaen i terninger. Skrell og kutt mangoen i terninger. Grovhakk koriander, del cherrytomatene i to, og skjær agurken i staver. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og ha over litt olivenolje og saften av en lime. Smak gjerne til salaten med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Server retten med curry- og mangodressingen.
God middag!