Pølse på grillen med paprika og béarnaisesaus

Pølse på grillen med paprika og béarnaisesaus

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Salt
    • solsikke-/rapsolje
    • vann
    Poteter
    500 g
    Rødløk
    ½ stk
    Solsikke-/rapsolje
    2 ss
    Salt
    Rød paprika
    1 stk
    Gulrot
    2 stk
    Isbergsalat
    ½ stk
    Stekepølse
    500 g
    Bearnéssaus
    1 pakke
    Vann
    ½–1 dl
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Har du noen grillspyd til overs? Kutt paprika og pølse i mindre biter og tre bitene på spydene. Enkelt og gøy!

    Sett på grillen og varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
    Vask og kutt potetene og løk i båter og ha grønnsakene over i en ildfast form. Krydre med olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre, i omtrent 20–25 minutter. Vend om underveis for jevnere steking.
    Kok opp en liten kjele med vann til å koke gulrøtter i rett før servering. Skrell og del gulrøtter i staver. Del paprika i fire. Finsnitt isbergsalat.
    Grill pølser og paprika på grillen i 5–6 minutter til pølsene er gjennomvarme og paprikaen har fått farge.
    Kok gulrotstavene i 3–4 minutter til de er gjennomkokte. Varm opp bearnaisesausen forsiktig i en liten kjele, tilsett gjerne litt vann i sausen hvis du foretrekker at den er tynnere. Server pølser med paprika, poteter, løk og bearnaisesaus.
    God middag!