Pølse på grillen med paprika og béarnaisesaus
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Salt
- solsikke-/rapsolje
- vann
Poteter
500 g
Rødløk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Rød paprika
1 stk
Gulrot
2 stk
Isbergsalat
½ stk
Stekepølse
500 g
Bearnéssaus
1 pakke
Vann
½–1 dl
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du noen grillspyd til overs? Kutt paprika og pølse i mindre biter og tre bitene på spydene. Enkelt og gøy!
Sett på grillen og varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Vask og kutt potetene og løk i båter og ha grønnsakene over i en ildfast form. Krydre med olje, salt og pepper. Bak potetbåtene i ovnen til de er møre, i omtrent 20–25 minutter. Vend om underveis for jevnere steking.
Kok opp en liten kjele med vann til å koke gulrøtter i rett før servering. Skrell og del gulrøtter i staver. Del paprika i fire. Finsnitt isbergsalat.
Grill pølser og paprika på grillen i 5–6 minutter til pølsene er gjennomvarme og paprikaen har fått farge.
Kok gulrotstavene i 3–4 minutter til de er gjennomkokte. Varm opp bearnaisesausen forsiktig i en liten kjele, tilsett gjerne litt vann i sausen hvis du foretrekker at den er tynnere. Server pølser med paprika, poteter, løk og bearnaisesaus.
God middag!