Pytt i panne med speilegg

Pytt i panne med speilegg

Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

1 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Kajennepepper (kan sløyfes)
  • paprikapulver
  • salt
  • smør eller solsikke-/rapsolje
Smør eller solsikke-/rapsolje
1 ss
Baconterninger
150 g
(Soya, Laktose)
Vårløk
2 stilk
Godtlevertpølser
400 g
(Sennep, Laktose)
Kajennepepper (kan sløyfes)
½ ts
Salt
Paprikapulver
1 ts
Egg
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Til denne retten kan du fint ha i rester av kjøtt eller grønnsaker som du har liggende i kjøleskapet. Litt revet ost på toppen er også veldig godt.

Varm opp en stor stekepanne med smør eller olje. Stek baconterningene i 3–4 minutter på middels pluss temperatur.
Kutt vårløk, sjalottløk, paprika og poteter i terninger. Del pølser i biter.
Tilsett sjalottløken i pannen med baconet. Stek videre til løken begynner å bli blank og myk. Skru opp litt for varmen og tilsett poteter og pølser. Stek videre til potetene begynner å gulne. Ha i paprika og stek videre i et par minutter. Dryss med paprikapulver og eventuelt kajennepepper etter smak. Stek videre til alt har en gyllen farge. Tilsett vårløken et lite minutt før servering. Smak til med salt og pepper.
Stek speilegg etter eget ønske.
Server pytt i panne toppet med stekt egg.
God middag!