Ytrefilet av svin med lun potetsalat

Ytrefilet av svin med lun potetsalat

Ny oppskrift
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
400–500 g
Rød chili
½ stk
Vårløk
½ pakke
Reddiker
1 pakke
Rød paprika
½ stk
Lime i båter
½ stk
Sennepsvinaigrette
½–1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Ytrefilet av svin i skiver
350 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Middagsyoghurt
1 pakke
Lime
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gjerne litt limeskall i dressingen. Du kan også koke potetene dagen før for å spare tid.

Kok opp poteter i lettsaltet vann, skru ned til medium varme og la potetene trekke seg møre. Det tar omtrent 20–25 minutter. Skyll potetene raskt i kaldt vann.
Kutt vårløk, reddiker og paprika i tynne skiver. Del lime i båter.
Del potetene i skiver. Bland grønnsakene sammen med potetskivene. Vend inn sennepsvinaigretten.
Tørk av kjøttet og krydre det med salt og pepper. Stek svineskivene i en panne med olje i omtrent 2–3 minutter på hver side. La dem hvile i et par minutter.
Smak til yoghurten med litt lime, salt og pepper.
Server ytrefilet av svin med potetsalat og limedressing ved siden av.
150 g Potetsalat: 250 g Dressing: 1 ss Energiinnhold: 400 kcal For deg som registrerer i Roede-klubben.no: Registrer middagen i porsjoner. 1) Søk etter oppskrift 2) Legg inn antall porsjoner (ikke legg inn mengde i gram)
God middag!