Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og sweet chilisaus

Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og sweet chilisaus

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
360 g
(Fisk, Hvete)
Gulrøtter
150 g
Agurk
½ stk
Rød paprika
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mais
1 pakke
Tortillalefser
1 pakke
(Hvete)
Sweet chili-saus
1 beger
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Har du rømme eller yoghurt, passer det godt til denne retten!

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen, og stek fisken til den er gyllen og sprø. Det tar 12–15 minutter.
Skrell gulrøtter, og kutt gulrøtter og agurk i tynne staver. Rens og kutt paprika i strimler. Skyll hjertesalat, og riv den i biter. Hell laken av maisen, og skyll maisen. Ha alle grønnsakene i hver sin skål. 
Varm tortillalefser i ovnen i 3–4 minutter.
Sett frem grønnsaker, fisk, tortilla og sweet chilisaus på bordet slik at alle kan lage seg sin egen wrap.
God middag!