Wrap med panert torsk, sprø grønnsaker og sweet chilisaus
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Fisk·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Panert torsk
360 g
Gulrøtter
150 g
Agurk
½ stk
Rød paprika
½–1 stk
Hjertesalat
1 stk
Mais
1 pakke
Tortillalefser
1 pakke
Sweet chili-saus
1 beger
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rømme eller yoghurt, passer det godt til denne retten!
Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Legg fisken på et stekebrett med bakepapir. Sett brettet i ovnen, og stek fisken til den er gyllen og sprø. Det tar 12–15 minutter.
Skrell gulrøtter, og kutt gulrøtter og agurk i tynne staver. Rens og kutt paprika i strimler. Skyll hjertesalat, og riv den i biter. Hell laken av maisen, og skyll maisen. Ha alle grønnsakene i hver sin skål.
Varm tortillalefser i ovnen i 3–4 minutter.
Sett frem grønnsaker, fisk, tortilla og sweet chilisaus på bordet slik at alle kan lage seg sin egen wrap.
God middag!