Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
  • olivenolje
  • pepper
  • salt
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
1 stk
(Hvete)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pepperoni
100 g
Kokt skinke
100 g
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med råvarene som følger med, tilsett gjerne noe annet godt du har stående.

Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på stekebrett med bakepapir.
Del tomaten i tynne skiver. Skyll og tørk ruccola. Kutt fersk mozzarella i terninger. 
Rens og kutt paprika i skiver.
Fordel tomatsaus jevnt utover pizzabunnen, og dryss over revet ost, legg på tomatskiver og mozzarellaterninger. Topp pizzaen med skinke, pepperoni og paprikaskiver. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter. 
Server den ferdigstekte pizzaen med ruccola, olivenolje, salt og pepper.
God middag!