Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • bakepapir (kan sløyfes)
Pizzadeig
2 stk
(Hvete)
Rødløk
½-1 stk
Ruccola
50 g
Seterrømme
1 pakke
(Melk, Laktose)
Revet ost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Chorizo
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Stek pizzaene hver for seg, for best mulig resultat. Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med råvarene som følger med, tilsett gjerne noe annet godt du har stående.

Sett stekeovnen på 250 grader. Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på stekebrett med bakepapir. 
Rens og kutt paprika og rødløken i skiver. Skyll og tørk ruccola. 
MEATLOVER Fordel pizzasaus jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Topp pizzaene med pepperoni, strimlet skinke og paprikaskiver. Ha den halve pakken med seterrømme i en serveringsskål, og smak til med tzatzikikrydderet. Stek dem i ovnen i 8–12 minutter. Du får best resultat om du steker dem hver for seg. Topp den ferdigstekte pizzaen med hvitløksdressing. 
PIZZA BLANCA Fordel seterrømme jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen, den ferske mozzarellaen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen. Stek pizzaene i ovnen i 10–12 minutter. Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccola. 
God middag!