Tortellini med ricotta og spinat i kremet soppsaus og tomatsalat
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Rødløk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Portobellosopp
1 stk
Sjampinjong
100 g
Minipurreløk
½ stk
Kremfløte
½-1 kartong
Hønsebuljong
1 pakke
Sitron
½-1 stk
Klasetomater
2 stk
Ruccola
50 g
Tortelloni med ricotta og spinat
1 pakke
Gran Biraghi
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kutt tomat i terninger, og vend inn tomater og ruccola i pastaen. Server med nykvernet sort pepper.
Sett over en stor kjele med lettsaltet vann til koking av pasta.
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Kutt sopp i skiver. Skyll og kutt minipurre i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne med olje, stek skivet sopp til den er gyllen. Tilsett løk og hvitløk, og la det steke til løken er blank. Ha i kremfløte og hønsebuljong, la det hele småkoke i 5–10 minutter. Riv sitronskall på den fineste delen av rivjernet (bare det gule). Smak til med salt, pepper og revet sitronskall. Vend inn vårløk rett før servering.
Kutt tomatene i skiver, og fordel dem utover en tallerken. Skyll ruccola, og fordel den over tomatskivene. Drypp over litt olivenolje.
Kok pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet, og vend inn kremet sopp.
Server tortellini og kremet sopp toppet med Gran Biraghi og tomatsalat.
God middag!