Ovnsbakt sei med kokoscrust, sprø grønnsaker, curry- og mangodressing
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- smør
Jasminris
150 g
Seifilet
375 g
Panko
½ pakke
Kokosmasse
1 pakke
Smør
2 ss
Brokkoli
½ stk
Rød paprika
1 stk
minimais
1 pakke
Kinesisk hvitløk
½ stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Del fisken i strimler på 1½ cm. Ha 4 ss hvetemel i en skål, et sammenvispet egg i en annen og bland sammen kokosmasse og panko i den siste. Vend fisken i mel, deretter egg og tilslutt panko og kokos. Stek i olje til fiskepinnene er gylne.
Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Kok ris etter anvisning på pakken.
Skyll og tørk fisken. Ha den i en ildfast form. Smelt 4 ss smør, og rør inn panko og kokosmasse. Krydre fisken med salt og pepper, fordel kokosblandingen over fisken, og stek den i ovnen i 10–12 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk.
Kutt brokkoli i små buketter, skrell stilken og kutt den i biter. Kutt paprika i strimler, og del minimais i to på langs. Skrell og finhakk hvitløk.
Varm opp en stekepanne med 2–3 ss olje. Stek brokkolien, paprikaen og minimaisen i 3–4 minutter, tilsett hvitløken og stek i 2 minutter til. Ha i 2 ss smør mot slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.
Server ovnsbakt sei med kokoscrust, sprø grønnsaker, jasminris og curry- og mangodressing.
God middag!