Bratwurst med surkål og sennepssaus

Bratwurst med surkål og sennepssaus

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Gulrot
2 stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salt
Eple
1 stk
Surkål
1 pakke
Bratwurst
200 g
(Melk, Laktose)
Bratwurst
240 g
Brun saus
200 g
Foxy Lady-sennep
1-2 ss
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Både surkålen og sausen kan varmes i vannbad. La da posene ligge i vannbadet i omtrent 10 minutter. Riv eplet og vend det inn i surkålen før servering, og server sennepen ved siden av.

Varm opp ovnen til 210 grader varmluft.
Del potetene i båter og gulrøttene i staver. Legg grønnsakene på et stekebrett med bakepapir. Ha på olje, salt og pepper. Om du har et favorittkrydder, ha på det også. Sett brettet i ovnen og stek grønnsakene til de er møre og gylne. Det tar omtrent 20–25 minutter.
Kutt eplet i små terninger. Ha surkålen og epleterningene i en kjele og la det surre på middels lav varme under omrøring til kålen er varm og epleterningene er møre (se tips).
Lag små snitt i pølsene på hver side. Varm opp en stekepanne med olje og stek pølsene til der er gylne.
Varm sausen i en liten kjele og smak til med sennep (se tips).
Server bratwurst med surkål, poteter og sennepssaus.
God middag!