Salsicciapasta med tomatpesto og linguine
Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten
Basisvarer:
- Extra virgin olivenolje eller smør
- Litt salt
- rosmarin eller timian
- salt
- solsikke-/rapsolje
Rød paprika
1 stk
Løk
½ stk
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Salsicciadeig
250 g
Rosmarin eller timian
1–2 ts
Tomatpesto
1 pakke
Salt
Linguine
250 g
Litt salt
Extra virgin olivenolje eller smør
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Husk å riste begeret med pesto før bruk slik at den får blandet seg. For å få pastavannet raskere i kok, kok opp vann i en vannkoker før du har det i kjelen.
Sett på en kjele med rikelig, lettsaltet vann til koking av pasta. Tilpass mengden pasta til din familie. Den skal kokes al dente, altså med en fast kjerne. Det tar omtrent 8-10 minutter.
Kutt løk i tynne båter og paprika i terninger. Sett på en stekepanne og stek grønnsakene i olje til paprikaen har fått litt farge og løken er brunlig blank. Ha grønnsakene over på en tallerken og begynn å steke salsicciadeigen i samme panne. Stek den på høy varme og i flere omganger, så den ikke koker i pannen. Når kjøtt er ferdigstekt, ha på løk og paprika, krydder, tomatpesto. Bland det hele godt og smak til med salt og pepper.
Server pastasausen med linguine, ha gjerne litt grovkvernet pepper til.
God middag!