Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose
Basisvarer:
- Litt salt
- salt
- solsikke-/rapsolje
- soyasaus
- vann
Jasminris
160 g
Vann
2 dl
Litt salt
Solsikke-/rapsolje
2 ss
Prinsessefilet av kylling
350 g
Tandoori masala kryddermiks
½ pose
Rømmemiks
1 pakke
Vann
1/2-1 dl
Kinakål og grønne bønner
250 g
Salt
Soyasaus
1–2 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dette er en ganske mild versjon av den indiske retten. Bruk gjerne kayennepepper eller chili for å gjøre den kraftigere. har du cashewnøtter eller lignende, tilsett dette ved servering.
Skyll risen i kaldt vann og ha den i en kjele. Tilsett vann og litt salt, kok opp, rør om og la det forsiktig koke i 12 minutter under lokk. Sett kjelen til siden og la risen etterdampe i minimum 5 minutter, fortsatt under lokk, og vend om rett før servering.
Sett på en stekepanne og varm opp, ha i olje og stek kyllingprinsessefiletbitene på høy varme i et par minutter på hver side. Dryss over krydder og tilsett vann og rømmemiks. La det hele koke opp og koke i 4-5 minutter til rømmemiksen har tyknet litt. Tilsett kinakål og bønner og kok videre til bønnene er kokt, men fortsatt har litt tyggemotstand. Smak til med salt, pepper og soyasaus
Server kremet kyllinggryte med jasminris
God middag!