Roede
Grønnsaksboller med rask bønnecassoulet
Ny oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
- vann
Gul løk
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Squash
1 stk
Rød paprika
1 stk
Olje
2 ss
Moste tomater
350 ml
Vann
1 dl
Bønnegryte
300 g
Potetkrydder
1 pakke
Sukker
1 ts
Grønnsaksboller
360 g
Olje
1 ss
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tomatpuré, kylling eller grønnsaksbuljong vil gi en fyldigere smak på bønnecassouleten. Revet parmesan passer godt til!
Finhakk løk, chili og hvitløk. Kutt squash og paprika i terninger.
Varm opp en kjele til middels høy varme, og ha i 2 ss olje. Stek løk, hvitløk, chili, paprika og squash i et par minutter, til løken er blank. Hell over moste tomater, skyll flasken med 1 dl vann som du heller oppi. Ha i bønnegryten. Kok opp, og la det hele småkoke i 10–15 minutter. Smak til med potetkrydder, litt sukker, salt og pepper.
Varm opp en stekepanne til middels varme, tilsett litt olje og stek grønnsaksbollene i 8–10 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Server stekte grønnsaksboller med rask bønnecassoulet.
150 g Bønnecassoulet: 300 g Energiinnhold: ca. 440 kcal. For deg som registrerer måltidene i Roede-appen eller roede.com, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!