Pitapizza

Pitapizza

Ny oppskrift
Under 25 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose

Basisvarer:
  • Oregano
  • salt
  • smør
  • solsikke-/rapsolje
Solsikke-/rapsolje
Salt
Kjøttdeig
300 g
Pizzasaus
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Oregano
Revet gouda
1 pakke
(Laktose)
Maiskolbe
1 pakke
Smør
Cherrytomater
1 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Varier gjerne pizzaen med rester fra kjøleskapet: osteskalker, pølsebiter og grønnsaker er fint å bruke opp her. Hvis du ønsker en ekstra tynn pizza, kan du dele pitabrødene på tvers slik at du får to pizzabunner av ett pitabrød. Her er det en fin mulighet for barna å lage sine egne pizzaer.

Sett ovnen på 220 grader.
Brun kjøttdeig i en stekepanne med litt olje. Smak til med salt og pepper.
Skjær paprika og rødløk i skiver. Spre pitabrødene utover et stekebrett.
Smør tomatsaus på pitabrødene, og fordel paprika, rødløk og karbonadedeig utover.
Avslutt med revet ost og litt tørket oregano. Stek pitapizzaene i ovnen i omtrent 15 minutter, til osten er gyllen og bunnen sprø.
Del maiskolbene i to og stek dem i pannen med litt smør til de er varme.
Skyll tomatene, og server dem ved siden av pitapizza og maiskolber.
God middag!