Bakt torsk med bacon stuede grønnsaker

Bakt torsk med bacon stuede grønnsaker

Ny oppskrift
Under 25 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Salt
  • smør
Poteter
500 g
Torskefilet
400 g
Smør
1 ss
Salt
Baconterninger
150 g
Gulrotstuing
300 g
(Hvete, Melk, Laktose)
Sukkererter
½ pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vask hendene før du starter. Ta frem skjærebrett og kniv. Legger du litt vått papir under skjærebrettet ditt vil ikke skjærebrettet skli. Alle sukkerertene skal deles i to. det er lov å smake underveis. .

Varm opp ovnen til 200 grader varmluft.
Sett over poteter til koking. la potetene småkoke til de er møre. Dette tar omtrent 20-25 minutter
Skyll torsken i kaldt vann og tørk den lett med papir. Ha torsken i en ildfast form, fordel smøret over og krydre med salt og pepper. Stek fisken i ovnen i 8-10 minutter. Fisken er ferdig når den flaker seg ved et lett trykk. Steketiden ev avhengig av tykkelsen på fisken.
Varm opp en stekepanne med litt olje. Stek baconet sprøtt og dryss det over fisken før servering
Ha gulrotstuingen i en kjele og varm opp under omrøring. La det småkoke i 5 minutter så den blir ordentlig gjennomvarm. Del sukkerertene i to og ha dem i gulrotstuingen de to siste minuttene.
Server bakt torsk med stuede grønnsaker og poteter
God middag!