Kyllingwraps med frisk rødkålsalat og hoisinsaus

Kyllingwraps med frisk rødkålsalat og hoisinsaus

Ny oppskrift
Under 25 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Extra virgin olivenolje
  • honning
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Rødkål
½ stk
Appelsin
1 stk
Agurk
½ stk
Rød chili
½–1 stk
Koriander
½ bunt
Extra virgin olivenolje
2 ss
Honning
1 ss
Salt
Prinsessefilet av kylling
350 g
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Salt
Fullkornstortillaer
½ pakke
Hoisinsaus
1 beger
(Gluten, Soya, Selleri, Sesamfrø)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lefsene kan også varmes i mikrobølgeovn- følg instruksjon på pakken. Stek løk, hvitløk eller chili sammen med kyllingkjøttet, for mer smak. Nam!

Varm opp ovnen til 180 grader varmluft.
Kutt rødkål i tynne strimler. Skjær skallet av appelsinen og del appelsinen i båter. Riv agurken eller kutt den i tynne strimler. Finhakk chili og koriander. Bland alt sammen, og vend inn olivenolje, honning, salt og pepper. Ha gjerne i appelsinsaft fra appelsinskallet også.
Kutt prinsessefileten i to. Varm opp en stekepanne med olje. Stek kyllingkjøttet i to omganger i 3–4 minutter. Krydre det med salt og pepper (se tips).
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen i 5–6 minutter (se tips).
Server varme tortillalefser med kylling, rødkålsalat og hoisinsaus.
150 g Rødkålsalat: 200 g Tortillalefse: 1 stk Energiinnhold: 440 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!