Ingredienser
1 pers
1 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Smør
Sous vide-poteter
½ pakke
Lettsaltet torskefilet
200 g
Brokkolibuketter
150 g
Smør
1 ss
Rotmos
150 g
Bechamelsaus
200 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland inn 1 ss sennep i sausen om du ønsker mer smak.
Sett stekeovnen på 200 grader varmluft. Og kok opp en kjele med lettsaltet vann til brokkoli
Skyll og tørk av fisken med kjøkkenpapir og del den i porsjoner. Krydre fisken med pepper, og legg fiskestykkene i en ildfast form med litt vann. Bak fisken i ovnen på 200 grader i ca 10-15 minutter til den er gjennomstekt, og flaker seg ved et lett trykk.
Varm opp rotmos og bechamel i hver sin kjele, under omrøring eller gjør som nevnt under. Det er enklere men tar lengre tid.
kok opp en stor kjele med vann. Legg posen med rotmos og bechamel i vannet og la den små koke i omtrent 15 minutter. Løft posene opp av vannet, hold i den med et kjøkkenhåndkle og klipp opp på toppen. Hell rotmosen over i et serveringsfat og sausen i et sausenebb.
Skyll potetene i kaldt vann. Kok brokkolien og potetene i 4-5 minutter rett før servering. hell av vannet og ha litt smør.
Server lettsaltet torsk med rotmos, brokkoli, poteter og bechamel
God middag!