Røkte koteletter med kål og urtedressing

Røkte koteletter med kål og urtedressing

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
  • solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Røkte koteletter
500 g
Pepper
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hodekål
½ stk
Gulrot
1 stk
Salt
Rømmekolle
1 pakke
(Melk, Laktose)
Gressløk
½ pakke
Sitron
½ stk
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pynt gjerne med finhakket gressløk.

Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft og sett over en kjele med lettsaltet vann til grønnsaker.
Vask potetene, del dem i båter og legg dem i en ildfast form. Vend inn olje, salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek potetene i omtrent 25 minutter.
Del kål i skiver og kutt gulrot i staver. Kok gulrotstavene i 5 minutter. Legg deretter kålen på toppen og la den dampe i 3–4 minutter. Hell av vannet og krydre med salt og pepper.
Krydre kotelettene med pepper og stek dem i 3–4 minutter på hver side i en stekepanne med olje. La kotelettene hvile i 5 minutter før servering.
Bland sammen rømmekolle og finhakket gressløk. Smak til med sitron, salt og pepper.
Server koteletter med dampet kål, gulrotstaver, poteter og urtedressing.
150 g Poteter: 150 g Grønnsaker Urtedressing: 2 ss Energiinnhold: 410 kcal For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner: 1. Søk etter oppskrift 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!