Røkte koteletter med kål og urtedressing
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- solsikke-/rapsolje
Poteter
500 g
Salt
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Røkte koteletter
500 g
Pepper
Solsikke-/rapsolje
1 ss
Hodekål
½ stk
Gulrot
1 stk
Salt
Rømmekolle
1 pakke
Gressløk
½ pakke
Sitron
½ stk
Salt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pynt gjerne med finhakket gressløk.
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft og sett over en kjele med lettsaltet vann til grønnsaker.
Vask potetene, del dem i båter og legg dem i en ildfast form. Vend inn olje, salt og pepper. Sett formen i ovnen og stek potetene i omtrent 25 minutter.
Del kål i skiver og kutt gulrot i staver. Kok gulrotstavene i 5 minutter. Legg deretter kålen på toppen og la den dampe i 3–4 minutter. Hell av vannet og krydre med salt og pepper.
Krydre kotelettene med pepper og stek dem i 3–4 minutter på hver side i en stekepanne med olje. La kotelettene hvile i 5 minutter før servering.
Bland sammen rømmekolle og finhakket gressløk. Smak til med sitron, salt og pepper.
Server koteletter med dampet kål, gulrotstaver, poteter og urtedressing.
150 g
Poteter: 150 g
Grønnsaker
Urtedressing: 2 ss
Energiinnhold: 410 kcal
For deg som registrerer måltidene i Roede-klubben.no, registrer middagen i porsjoner:
1. Søk etter oppskrift
2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram)
God middag!