Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
Pizzadeig
1 stk
Rødløk
1 stk
Ruccola
50 g
Crème fraîche
150 g
Revet mozzarella
1 pakke
Chorizo
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med andre råvarer.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Skrell rødløken, og kutt rødløken og paprikaen i skiver. Skyll og tørk ruccolaen.
Ha tzatzikikrydderet i crème fraîchen, og rør godt om.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med chorizo, rødløk og paprikaskivene. Stek pizzaen i ovnen i 8–12 minutter. Topp pizzaen med ruccola og tzatzikidressingen.
God middag!