Kylling teriyaki med grønne grønnsaker og nudler
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Egg·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Grønne bønner
150 g
Brokkoli
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Sjampinjong
200 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Teriyakisaus
1 pakke
Eggenudler
200 g
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 220 kcal
- Fett:
- 2 g
- Karbohydrater:
- 0 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ønsker du mer futt i retten, passer det godt med litt hakket chili og ingefær. Soyasaus passer også godt til denne retten.
Sett over en kjele med vann til koking av nudler. Kok nudlene etter anvisning på pakken rett før servering.
Kutt av endene på de grønne bønnene, og kutt en halv brokkoli i små buketter. Skrell brokkolistilken, og kutt den i biter. Del sjampinjongene i to, og finhakk halve hvitløken.
Varm opp en stekepanne, og tilsett 2 ss olje. Stek kjøttet til det er gyllent, og krydre det med salt og pepper. For at det skal bli stekt og ikke kokt, er det lurt å steke det i to omganger. Ta kjøttet ut av pannen.
Varm opp pannen på nytt, og tilsett mer olje om nødvendig. Ha i alle grønnsakene, og stek dem i 3–4 minutter på høy varme. Ha kjøttet tilbake i pannen, og tilsett teriyakisaus. Kok opp, og smak til med salt og pepper.
Server kylling teriyaki med grønne grønnsaker og eggenudler.
God middag!