Minestronesuppe med bønner, pepperoni og steinovnsbakte brød
Ny oppskrift
Under 30 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- vann
Gul løk
½–1 stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Gulrot
1 stk
Stangselleri
1 stilk
Bladpersille
1 bunt
Pepperoni
100 g
Hakkede tomater
1 boks
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Vann
9–12 dl
Makaroni
50 g
Bønnemiks
1 pakke
Grana Padano
1 stk
Rustikke multibrød
2 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 2 kcal
- Fett:
- 0 g
- Karbohydrater:
- 0 g
- Protein:
- 0 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pepperoni gir fra seg mye smak! Har du familiemedlemmer som ikke er så glad i sterk mat, kan du steke pepperonien ved siden av. Riv Grana Padano over brødene før du steker dem, og stek brødene til osten er smeltet og gyllen.
Varm opp ovnen til 190 grader varmluft.
Skrell løk, hvitløk og gulrot. Finhakk løken og hvitløken, og kutt gulroten i terninger. Skyll stangselleri, og kutt den i tynne skiver. Skyll, tørk og finhakk persille.
Varm opp en vid kjele, tilsett litt olje og stek pepperoniskivene til de slipper fettet. Tilsett persille, løk og hvitløk, og la det surre til løken er blank. Ha i resten av grønnsakene, hakkede tomater, grønnsaksbuljong og vann. La det hele småkoke i 15–20 minutter.
Sil bønner, og skyll dem godt. Ha makaroni og bønner i suppen, og kok til makaronien er mør. Smak til med salt og pepper.
Stek brødene som anvist på pakken.
Server hjemmelaget minestronesuppe med bønner og pepperoni. Topp med revet Grana Padano, og server med steinovnsbakt brød ved siden av.
God middag!