Kyllingsalat med pasta penne, brokkoli og cæsardressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- olivenolje
Penne
200 g
Brokkoli
1 stk
Kyllingfilet i strimler
350 g
Potetkrydder
1 pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Grana Padano
1 stk
Cæsardressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 816 kcal
- Fett: 35 g
- Karbohydrater: 72 g
- Protein: 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha alle råvarene i separate serveringsskåler, så kan alle lage sin egen salat slik de liker den best. Server gjerne godt brød ved siden av.
Sett over en stor kjele med rikelig lettsaltet vann til koking av pasta og brokkoli. Kok pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i små buketter. Skrell stilken, og del den i staver. Kok brokkolien med pastaen i 3–4 minutter, hell av vannet og vend inn litt olivenolje.
Varm opp en stekepanne, tilsett 2–3 ss olje, og stek kyllingen til den er gyllen og gjennomstekt. Krydre med potetkrydder, salt og pepper.
Skyll og tørk salaten. Riv salaten i grove biter. Kutt tomaten i terninger. Riv Grana Padano-osten på et rivjern.
Ha salaten på et stort fat, og fordel pasta, brokkoli, tomat og kylling over. Server pastasalat med cæsardressing og Grana Padano-ost (se tips).
God middag!