Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy

Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Thaisuppe
700 g
(Selleri, Melk, Laktose)
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Kjerneblanding
1 pakke
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
202 kcal
Fett:
2 g
Protein:
47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

En superrask og god suppe, som passer på en hektisk dag!

Hell suppen over i en stor kjele, og kok opp under omrøring.
Skyll pak choy, og kutt den i strimler. Skrell gulrot, og kutt den i strimler. Ha først gulrotstrimlene i suppen, og la dem småkoke i 5–10 minutter. Tilsett pak choy 3–4 minutter før servering. 
Forvarm en stekepanne, og ha i olje. Stek kyllingskivene til de får fin stekeflate. Krydre lett med salt og pepper. Ha kjøttet over i suppen.
Rist kjerneblandingen lett gyllen i en tørr stekepanne. Del lime i båter. Hakk koriander. 
Server thaisuppe med strimlet kylling, gulrot, pak choy og kjerneblanding. Topp med koriander. Skvis over lime. 
God middag!