Thaisuppe med strimlet kylling og pak choy
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Thaisuppe
700 g
Pak choy
1 stk
Gulrot
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Kjerneblanding
1 pakke
Lime
1 stk
Koriander
1 bunt
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 202 kcal
- Fett:
- 2 g
- Protein:
- 47 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
En superrask og god suppe, som passer på en hektisk dag!
Hell suppen over i en stor kjele, og kok opp under omrøring.
Skyll pak choy, og kutt den i strimler. Skrell gulrot, og kutt den i strimler. Ha først gulrotstrimlene i suppen, og la dem småkoke i 5–10 minutter. Tilsett pak choy 3–4 minutter før servering.
Forvarm en stekepanne, og ha i olje. Stek kyllingskivene til de får fin stekeflate. Krydre lett med salt og pepper. Ha kjøttet over i suppen.
Rist kjerneblandingen lett gyllen i en tørr stekepanne. Del lime i båter. Hakk koriander.
Server thaisuppe med strimlet kylling, gulrot, pak choy og kjerneblanding. Topp med koriander. Skvis over lime.
God middag!