Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Oregano
- pepper
- salt
Karbonadedeig
600 g
Løk
1 stk
Hvitløk
2 fedd
Rød chili
1/2 stk
Bladpersille
1/2 pakke
Gul paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Oregano
1 ts
Hakkede tomater
1 boks
Kidneybønner
1 boks
Salt
1 ts
Pepper
1/2 ts
Restaurantsalat
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du har rester av grønnsaker, ha dem gjerne i salaten. Agurk, paprika og tomat er godt å ha oppi. Vil du ha en ekstra smak på gryta, tilsett noen dråper tabasco eller et par klyper chilipulver.
Grovhakk løk og skjær paprika i biter. Finhakk hvitløk, chili og persille. Ha kidneybønnene i en sil, skyll godt og la dem renne av seg.
Brun karbonadedeig og løk i en jerngryte. Del opp kjøttet med en stekespade under stekingen slik at det blir småkornet når det er gjennomstekt.
Når kjøttet er ferdig brunet, tilsett hvitløk, chili, persille, paprika, krydder og hakkede tomater. La det surre i noen minutter. Bland inn bønnene og la gryta koke opp. Smak til med salt og pepper.
Server chili con carne med frisk salat.
500 g
Salat
350
God middag!