Chili con carne

Chili con carne

Ny oppskrift
Under 25 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Oregano
    • pepper
    • salt
    Karbonadedeig
    600 g
    Løk
    1 stk
    Hvitløk
    2 fedd
    Rød chili
    1/2 stk
    Bladpersille
    1/2 pakke
    Gul paprika
    1 stk
    Grønn paprika
    1 stk
    Oregano
    1 ts
    Hakkede tomater
    1 boks
    Kidneybønner
    1 boks
    Salt
    1 ts
    Pepper
    1/2 ts
    Restaurantsalat
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Om du har rester av grønnsaker, ha dem gjerne i salaten. Agurk, paprika og tomat er godt å ha oppi. Vil du ha en ekstra smak på gryta, tilsett noen dråper tabasco eller et par klyper chilipulver.

    Grovhakk løk og skjær paprika i biter. Finhakk hvitløk, chili og persille. Ha kidneybønnene i en sil, skyll godt og la dem renne av seg.
    Brun karbonadedeig og løk i en jerngryte. Del opp kjøttet med en stekespade under stekingen slik at det blir småkornet når det er gjennomstekt.
    Når kjøttet er ferdig brunet, tilsett hvitløk, chili, persille, paprika, krydder og hakkede tomater. La det surre i noen minutter. Bland inn bønnene og la gryta koke opp. Smak til med salt og pepper.
    Server chili con carne med frisk salat.
    500 g
    Salat
    350
    God middag!