Hjemmelaget pizza

Hjemmelaget pizza

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
1 stk
(Hvete)
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
1 pakke
(Melk, Laktose)
Pepperoni
100 g
Kokt skinke
100 g
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: N/A
  • Fett: N/A
  • Karbohydrater: N/A
  • Protein: N/A
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig, kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Dette er et tilberedningsforslag. Sett gjerne sammen din egen pizza med andre råvarer.

Sett stekeovnen på 250 grader.
Ha mel på hendene, og bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Kutt tomaten og paprikaen i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen, og kutt mozzarellaen i terninger. 
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og dryss over den revede osten. Fordel tomatskivene og mozzarellaterningene på pizzaen. Topp pizzaen med skinken, pepperonien og paprikaskivene. Stek pizzaen i ovnen i 10–12 minutter. 
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen, olivenolje, salt og pepper.
God middag!