Svinekoteletter med delikatessepoteter, brokkoli, blomkål og kremet appelsinsaus

Svinekoteletter med delikatessepoteter, brokkoli, blomkål og kremet appelsinsaus

Ny oppskrift
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Brokkoli- og blomkålbuketter
1 pakke
Delikatessepoteter
700 g
Kremet appelsinsaus
1 pakke
(Soya, Hvete, Melk, Laktose)
Svinekoteletter
700 g
Olje
Pepper
Salt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha et knust hvitløksfedd i pannen med svinekotelettene for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 230 grader.
Fordel ca 700 g delikatessepoteter utover et stort stekebrett. Vend inn litt olje, salt og pepper, og stek i ovnen i ca 20 minutter.
Legg 1 pk blomkål- og brokkolibuketter på stekebrettet med potetene, og stek i ovnen de siste ca 10 minuttene av steketiden til potetene.
Varm opp 1 pk kremet appelsinsaus i en kjele under omrøring på lav varme.
Varm opp en stekepanne med litt olje til full varme. Krydre ca 700 g svinekoteletter med salt og pepper. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i 2-3 minutter før servering.
God middag!