Kylling i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Peanøtter
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Sataysaus
1 glass
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 819 kcal
- Fett:
- 20 g
- Karbohydrater:
- 90 g
- Protein:
- 70 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv gjerne limskall i sataysausen etter at den har kokt opp.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek kyllingskivene i ca. 5 minutter, eller til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Hell over peanøttsausen. Ha ca. 1 dl vann i glasset med peanøttsaus, og skyll ut restene i stekepannen. Gi det hele et oppkok. Ha kyllingen og sausen over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek wokmiksen i 4–5 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte. Smak til med salt og pepper.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Server kylling i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris.
God middag!