Kylling i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris

Kylling i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Peanøtter

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Skivet kyllingfilet
350 g
Sataysaus
1 glass
(Peanøtter)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Lime
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
819 kcal
Fett:
20 g
Karbohydrater:
90 g
Protein:
70 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv gjerne limskall i sataysausen etter at den har kokt opp.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne, ha i olje og stek kyllingskivene i ca. 5 minutter, eller til kyllingen har fått en jevn stekeskorpe. Hell over peanøttsausen. Ha ca. 1 dl vann i glasset med peanøttsaus, og skyll ut restene i stekepannen. Gi det hele et oppkok. Ha kyllingen og sausen over i en ildfast form, og stek formen i ovnen i 10–12 minutter.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek wokmiksen i 4–5 minutter, eller til grønnsakene er gjennomstekte. Smak til med salt og pepper.
Kutt limen i båter, og server limebåtene til retten.
Server kylling i sataysaus med wokkede grønnsaker og jasminris.
God middag!